Camperonderhoud

Camperonderhoud

Kies voor camperonderhoud bij Autobedrijf HABO!

Goed camperonderhoud is belangrijk. Zo weet u zeker dat uw camper veilig de weg op kan en voorkomt u onnodige reparatiekosten of stilstand. Zeker wanneer de camper een tijdje stil heeft gestaan is het belangrijk om de camper goed na te laten kijken en deze een onderhoudsbeurt te geven. Daarnaast zorgt u met regelmatig onderhoud voor het behoud van de waarde van uw kostbare camper.

Voor het beste camperonderhoud en de APK ben je bij Autobedrijf HABO aan het juiste adres, omdat je kunt vertrouwen op onze betrokken en vakkundige  medewerkers die jouw camper door en door kennen. Houd je camper in topconditie en plan tijdig een onderhoudsbeurt of APK.

Kies voor een grote onderhoudsbeurt voor uw camper.

Een camper is jouw huis op wielen en verdient goed onderhoud. Door elk jaar  camperonderhoud te laten plegen verleng je de levensduur van jouw camper en verklein je de kans op ongemakken en pech onderweg. Autobedrijf HABO is specialist in camperonderhoud en kent campers door en door. Ongeacht of uw bijvoorbeeld een Fiat Ducato camper, Mercedes-Benz camper, Ford camper of Hymer camper hebt.

 

Kom langs voor een onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kies voor onderhoud bij Autobedrijf HABO en breng jouw camper weer in topconditie!

Wat houdt een grote beurt voor een camper precies in?

Tijdens een grote beurt van uw camper worden alle inspectiepunten aandachtig nagekeken door een van onze vakkundige medewerkers. Hierbij vindt er onderhoud plaats volgens het fabrieksschema. Alle filters worden vervangen en vloeistoffen worden gecontroleerd. Voor een geheel overzicht van alle werkzaamheden tijdens een grote beurt raden wij u aan de tabel onderaan deze pagina te bekijken. Wilt u dat uw camper tijdens de grote beurt direct APK wordt gekeurd. Dat is mogelijk! Wij zullen samen met u kijken naar alle opties. 

Wat zijn de kosten van een grote onderhoudsbeurt?

Het komt wel eens voor dat er bepaalde defecten of andere mankementen aan het licht komen tijdens het onderhoud. Uiteraard zorgt er dan een van onze vakkundige medewerkers ervoor dat deze problemen worden verholpen. Daarbij wordt afhankelijk van welke werkzaamheden er moeten worden verricht, in overleg met u extra kosten in rekening gebracht.

Werkzaamheden Grote Beurt Kleine Beurt
Onderstel inspectie X X

Remmen open halen, gangbaar maken, reinigen & smeren 

X  
Olie verversen X X
Oliefilter vervangen X X
Interieurfilter vervangen X  
Luchtfilter vervangen X  
Brandstoffilter vervangen X  
Controle vloeistoffen X X
Controle motor accu X X
Controle ruitenwissers X X
Controle verlichting X X
Controle banden/bandenspanning X X

 

Wilt u graag wat meer informatie of direct een afspraak maken voor u camper? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak online direct u afspraak.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen